Visa restparti: Utförsäljning av boklager

Utförsäljning av boklager

SEK 18000

Generell information

Pris per vara eller för hela partiet (ex. moms). 0 kr accepteras ej. SEK 18000

Plats Intagan 260, 461 91 Trollhättan, Göteborg, Västra Götaland

Skick Nytt

Restpartiets beskrivning

Frida Lindgren Karlsson har skrivit boken "Albin tänker om". Förlaget gav ut boken i oktober 2011. Boken lär ut hur kroppen fungerar. Vad man bör äta och inte äta samt hur viktigt det är att röra på sig för att musklerna ska fungera och för att man inte ska bli för tjock. Huvudpersonen i boken heter Albin och är lat. Vill bara sitta framför datorn och äta chips och godis. En dag talar skolsköterskan om för Albin att han är överviktig...

Författaren Frida Lindgren Karlsson är legitimerad sjuksköterska och legitimerad barnmorska och har tillämpat kunskap om kost och hälsa från sina bägge utbildningar. All fakta är kontrollerad mot livsmedelsverkets allmänna rekommendationer.

Boklagret består av 900 böcker och kan säljas i delar. (Minst 1 kartong bestående av 70 ex). Priset per bok är 20 kr. Hela boklagret kostar 18 000 kr. Fraktkostnad tillkommer. Rekommenderat utpris till konsument är 119 kr.


Vill du sälja eller köpa något snabbt?

Lägg snabbt och enkelt in en annons, eller bläddra bland konkurspartier och restlager från andra företag. Du har kommit rätt oavsett om du är intresserad utav att köpa eller sälja restpartier!

Skapa annons