Visa restparti: Herrkläder - Kända varumärken från USA

Herrkläder - Kända varumärken från USA

Generell information

Pris per vara eller för hela partiet (ex. moms). 0 kr accepteras ej.

Plats Adelgatan 5, 211 22 Malmö, Malmö, Skåne

Skick Nytt

Restpartiets beskrivning

Global Rebels har designat och tillverkar kläder i +30 år men har nyligen slagit ihop den Svenska hemsidan med huvudsidan i USA.
Istället för att frakta tillbaka allting till LA så tänkte vi att vi delar med oss av godsakerna här hemma i Sverige istället genom att sälja dem till ett ypperligt pris. Vi har olika märken, alla mer eller mindre musik inspirerade som t.ex.; The Lennon & McCartney Collection, Scott Weiland, David Bowie, Da Vinci the Original since 1952, Rock and Roll Religion, Vintage Concert Tees etc.
Det mesta är herrskjortor följt av t-shirts och därefter lite byxor, accessoarer etc. Allting är helt nytt, flat-pack i individuella plastpåsar. Ta gärna en titt på vår Amerikanska hemsida: www.globalrebels.com
Vi har ett hundratal skjortor & t-shirts men då vi är mitt upp i flytten av lager så har jag inte fått inventariet än. Ring eller emaila om ni vill ha mer information. Priset kommer att variera beroende på antalet ni köper men på ett ungefär så kommer skjortorna att ligga runt 217 kr/st och t-shirten på 38 kr men allting är ju förhandlingsbart. Produkten i design och kvalitet kan liknas Boss Orange mest så att ni som kanske inte känner till dem har någonting att jämföra med.


Vill du sälja eller köpa något snabbt?

Lägg snabbt och enkelt in en annons, eller bläddra bland konkurspartier och restlager från andra företag. Du har kommit rätt oavsett om du är intresserad utav att köpa eller sälja restpartier!

Skapa annons