Visa restparti: Yantra Twin Flex

Yantra Twin Flex

SEK 35000

Generell information

Pris per vara eller för hela partiet (ex. moms). 0 kr accepteras ej. SEK 35000

Plats Gärdevägen 11, Sundsvall, Västernorrland

Skick Nytt

Restpartiets beskrivning

Hygieniska akupressur-sommartofflor för härligt strandliv!

Yantra Twinflex är utformade enligt den traditionella kinesiska medicinens principer. Vid fysisk stimulans av fötterna sänds impulser till hjärnan. Detta startar processer i kroppen som kan leda till självläkning, förbättrad cirkulation m.m. Inte minst kan stimulansen ha en avslappnande e­ffekt. Stress och oro minskar.

Toffeln är fjärilsformade och vändbar. Du väljer själv om du vill intensivbehandla foten med det upphöjda akupressurmönstret eller om du önskar ge fötterna en känsla av att gå på mjuk kullersten. Vid fysisk stimulans av fötterna sänds impulser till hjärnan. Detta startar processer i kroppen som kan leda till självläkning, förbättrad cirkulation m.m. Inte minst har stimulansen en avslappnande effekt. Stress och oro minskar. Yantra Twin Flex kan användas varje dag, de är tillverkade i miljövänligt EVA-material, superlätta de väger bara 85 gram.

Antal: 72000st
Blandade storlekar/färger mellan 26-45


Vill du sälja eller köpa något snabbt?

Lägg snabbt och enkelt in en annons, eller bläddra bland konkurspartier och restlager från andra företag. Du har kommit rätt oavsett om du är intresserad utav att köpa eller sälja restpartier!

Skapa annons